Poletne počitniške aktivnosti

za otroke iz Občine Kidričevo

 

 


Pozdravljeni. 

Na II. gimnaziji Maribor po dveh letih ponovno organiziramo Počitnice na Drugi. Potekale bodo od ponedeljka, 27. junija, do petka, 1. julija 2022, in so namenjene učencem 6., 7., 8. in 9. razredov, ki želijo svoj prvi teden počitnic preživeti ustvarjalno in zabavno.

Ponujamo aktivnosti na devetih različnih področjih ‒ nove, zabavne izkušnje iz biologije, filozofije za otroke, fizike, francoščine in španščine, gledališke umetnosti – muzikala, računalništva, kemije, likovne umetnosti ter tehnike Amfiteatra II. gimnazije.

Učenci imajo zagotovljena zajtrk in kosilo. Program poleg rekreacije in družabnih iger vključuje tudi kopanje v Biotermah Mala Nedelja (sreda, 29. 6. 2022). Delavnice bomo zaključili v petek, 1. 7. 2022, z zaključno prireditvijo od 14.00 do 15.00.

Program in vse potrebne podatke s prijavnico najdete na spletni strani II. gimnazije Maribor (Počitnice na Drugi). http://www.druga.si/pocitnice-na-drugi


 

DOŽIVI SONCE NA DONAČKI GORI…

“DOŽIVI SONCE”…
4 dni neokrjene narave v družbi sovrstnikov, brez telefona in računalnika, prostor kjer ponovno spoznaš svoj superpotencial ki ga nosiš v sebi….
POLETNI INOVATIVNI POČITNIŠKI TABOR za vse otroke med 8 in 14 letom starosti…
Več o programu, delavnicah na naši spletni strani www.soncerri.si, zavihku Otroški tabor.
Povej naprej 😉


USTVARJALNE DELAVNICE ZA OSNOVNOŠOLSKE OTROKE IN DIJAKE

KDAJ: 1. – 4. avgust 2022, med 10. – 12. uro

KJE: Park mladosti v Kidričevem

MENTORICA: Aleksandra Vidovič