Spoštovani starši!

V letošnjem letu žal ne moremo izpeljati tradicionalnega božično-novoletnega bazarja zato smo se odločili, da vam izdelke naših učencev ponudimo v Virtualnem božičnem bazarju. Pripravili smo katalog izdelkov, ki ga najdete na šolski spletni strani. Izdelkom nismo določali cene, bomo pa veseli vsakega prostovoljnega prispevka, ki bo tudi letos obogatil naš šolski sklad. Z vašimi prispevki pa bo prav tako poplačan trud naših učencev.

Izdelek, ki ga izberete v katalogu je lahko vaš tako, da ga vaš otrok s pomočjo razrednika poišče in prevzame v učilnici za likovno umetnost (učenci podružnične šole jih prevzamejo pri razredničarkah), prostovoljni prispevek oziroma donacijo pa odda v skrinjico, ki bo prav tako pripravljena ob izdelkih.

Vljudno Vas vabimo k ogledu kataloga in k izbiri izdelkov. Vsak od predstavljenih izdelkov je izdelan v več izvodih, tako da jih zagotovo ne bo zmanjkalo…

Za vsak vaš prostovoljni prispevek se vam iskreno in iz srca zahvaljujemo vnaprej in vam želimo umirjene božično-novoletne praznike.

Učenci in učitelji

z ravnateljico OŠ Kidričevo