Spoštovani starši, učenci, gremo na Karierni sejem poklicev in izobraževanja!

Zaradi preprečevanja širjenja okužbe bo prvič organiziran v virtualni obliki.
Med 16. in 20. 11. 2020 bo potekal na spletni strani https://www.karierni-sejem.si/

Obisk spletnega sejma bo brezplačen, možen od koderkoli, z uporabo mobilnega telefona, računalnika ali tablice. Gibanje po sejemskem parku, obiskovanje virtualnih stojnic in odkrivanje različnih zanimivih vsebin bo omogočala spletna platforma.

Za obisk Kariernega sejma bo potrebna predhodna registracija,  ki bo na voljo od ponedeljka, 16. 11. 2020. Učenci se lahko registrirajo z imenom in priimkom, rojstnimi podatki, vpišejo geslo in svoj e-naslov (vodila vas bodo navodila na spletni strani). V primeru, da je učenec mlajši od 15 let, bo moral vpisati še e-naslov staršev, kajti starši bodo tisti, ki bodo potrdili registracijo svojega otroka. Na e-naslov boste prejeli potrditev in registracija bo tako uspešna, obisk sejma pa mogoč. Brez registracije bo možen vpogled v mape razstavljalcev. Z registracijo pa boste lahko sodelovali tudi v klepetalnicah v živo, webinarjih, živi knjižnici …

Vse vsebine naj bi bile na voljo do poletja. Tudi dogodki, ki se bodo zgodili v živo, bodo posneti in objavljeni za kasnejši ogled. Predstavile se bodo tudi srednje šole podravske regije. Obiščete ga lahko devetošolci in mlajši učenci.