FINALE V ATLETIKI POSAMEZNO

V četrtek, 4. 6. 2015, je v Kopru potekalo finale v atletiki. Na finale se je uvrstil Klemen Car v teku na 300 m, s časom 44.80.

Tokrat mu na žalost ni uspelo teči s tem rezultatom – osvojil je 20. mesto.

Športna pedagoginja: Sonja Liber

Timing Ljubljana rezultati-finale

 

PODROČNO TEKMOVANJE V ATLETIKI POSAMEZNO

V sredo, 27. 5. 2015, je v Slov. Bistrici potekalo področno tekmovanje v atletiki.

Na področno tekmovanje so se uvrstili: Patrik Sitar, Klemen Car, Tilen Pušnik, Filip Valenko, Sara Planinšek, Žan Vidovič in Marsel Kovačec, Larisa Lampret, Eva Golob, Aljaž Džankič in Marsel C. Vindiš.

Patrik Sitar je v skoku v daljino osvojil 3. mesto, Klemen Car je v teku na 300 m osvojil 2. mesto. Filipu Valenku je ponovno za las ušla medalja, v teku na 60 m je osvojil 4. mesto. Prav tako so učenci v štafeti na 4 x 100 dosegli odlično 4. mesto (P. Sitar, F. Valenko, T. Pušnik, M. Kovačec).

Mentorica Sonja Liber

Timing lj- področno -atletika

 

 

MEDOBČINSKO TEKMOVANJE V ATLETIKI – POSAMEZNO

Učenci naše šole so se udeležili medobčinskega tekmovanja v atletiki, ki je potekalo 19. 5. 2015 v Ptuju. Učenci so v tekmovanju bili zelo uspešni. Aljaž Džankič je v kategoriji ml. učenci osvojil 1. meso v teku na 60m, Eva Golob je v kategoriji ml. učenke osvojila 2. mesto v teku na 60m, Klemen Car je v kategoriji ml. učenci v teku na 300m osvojil 3. mesto, starejši učenci so v štafeti 4x100m osvojili 1. mesto.

Čestitamo!

Mentorica: Sonja Liber

http://remote.timingljubljana.si/timing/rezultati.aspx?IDtekme=2730&tip=E