Dragi otroci in starši, lepo pozdravljeni!

Obveščamo vas, da je bil pravkar objavljen razpis za brezplačne in subvencionirane počitniške aktivnosti Centra za družine Objem.

Poleg običajnega tedenskega počitniškega varstva smo letos za naše uporabnike pripravili tudi novost – možnost subvencioniranih počitniških taborov z nočitvami, na katerih se udeleženci poleg konjeniških aktivnosti posvečajo še izbrani temi: kreativne dejavnosti, gledališče & ples, petje, novinarstvo. Pripravili smo tudi poseben tabor, namenjen izključno osnovnošolcem, ki se podajajo novim izzivom naproti – v srednjo šolo …

Na subvencionirane termine se lahko prijavijo otroci s stalnim prebivališčem v Občini Kidričevo in otroci, ki obiskujejo OŠ Kidričevo (vključno s podružnico Lovrenc na Dravskem polju) ali OŠ Cirkovce.

Vse podrobnosti in dodatne informacije najdete na naši spletni strani https://nakonju.si/center_objem/novice/329/poletne_pocitnice_za_uporabnike_centra_za_druzine_objem/

in v spodnji prijavnici:

PRIJAVNICA NA POČITNIŠKE AKTIVNOSTI 2023

Število prostih mest je omejeno! Prijave bomo sprejemali do zapolnitve prostih mest.

Informacijo o zasedenosti prostih mest najdete v prijavnici, ki se sproti posodablja!

Veselimo se poletja z vami!

Izvedbo počitniških aktivnosti sofinancirata Občina Kidričevo in Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Kolektiv Centra za družine Objem