Spoštovani starši,

vabimo vas v Šolo za starše, v kateri nas priznani strokovnjaki  nagovarjajo z aktualnimi  vsebinami ( GLEJ PLAKAT).

Sobotno predavanje Anice Mikuž Kos  Ali so vsega krivi starši?  si lahko še enkrat pogledate tukaj.

Za Šolo za starše pa je dr. Anica Mikuž Kos pripravila novo predavanje: Pomoč otrokom s čustvenimi in vedenjskimi težavami. Tovrstne težave se povezujejo s težavami na področju učenja in šolsko neuspešnostjo. Pomoč otrokom je potrebna, ker zmanjšuje njihovo trpljenje, saj preprečuje neugodne posledice motenj in poslabšanje težav. Predavateljica bo predstavila vire, poti in pristope pomoči otrokom v stiski in otrokom z motnjami, ki jih lahko uporabi vsak starš in učitelj.

Če se še niste prijavili na Šolo za starše in na to predavanje, se lahko brezplačno prijavite tukaj.

Brezplačna predavanja bodo na ogled samo v živo na premieri vsako soboto in sredo ob 18h na kanalu Pozitivna psihologije za boljše življenje na YouTube-u (klikni tukaj) in Facebooku (tukaj).

Vklop v eter ob 17.50, predavanje od 18h do 19h, potem pa še 15 minut za odgovore predavateljice na vaša vprašanja, ki jih boste lahko pošiljali v komentar. 

Za ogled predavanja lahko dobite tudi potrdilo, če boste z nami od 18h do 19h in boste kliknili na spletno povezavo, ki se bo pojavila v komentarju, ter pravilno izpisali svoj e-naslov ter ime in priimek. 

Podarjamo vam tudi predavanje dr. Aleksandra Zadela: ‘1 misel, 42 čustev’, ki smo ga zavrteli v sredo. Predavatelj čustva predstavi na malo drugačen način, kot smo vajeni in nas s tem pritegne v razmislek, kako lahko čustva zavestno uporabljamo v našem vsakodnevnem življenju. Poglejte si ga:

Lepo pozdravljeni,

Pedagoginja Suzana Strelec