ZAHVALA VSEM SODELUJOČIM V PROJEKTU MIMIC

 

Spoštovani!

V imenu ekipe MIMIc bi se vam najprej rada iskreno zahvalila za pomoč pri izvedbi tretjega anketiranja časovne študije v jeseni 2022. Brez vaše pomoči zbiranje podatkov zagotovo ne bi bilo tako uspešno, kot je bilo do sedaj.

Obenem vam pošiljam poročilo z rezultati iz tretjega anketiranja. Pripravili smo tudi nekaj rezultatov študije družbenih omrežij, v kateri so udeleženci z nami delili posnetke zaslona iz Instagrama, TikTok-a in Snapchata. Poročilo se nahaja na tej povezavi: 

https://www.projectmimic.eu/sl/debriefings/debriefing_sl/index_w3/.

Udeleženci so ga prejeli po elektronski pošti.

V tem poročilu najdete anonimizirane in agregirane informacije o nekaterih vprašanjih, na katera so odgovorili udeleženci. Ob vsakem anketiranju izberemo nekaj tem, predstavimo nekaj rezultatov in jih primerjamo med tremi državami. Naj spomnimo, da bodo celotni rezultati predstavljeni v poročilu po tretji in zadnji fazi raziskave, ki se bo izvajala jeseni 2023.

 

Jeseni 2023 se bo pričela še zadnja študija, ki jo organiziramo: študija z dnevnikom. S to študijo želimo raziskati dnevno uporabo medijev med mladostniki in njihovo dnevno počutje. V zahvalo za 14-dnevno sodelovanje v kratki 10-minutni anketi, ki se bo izvajala doma, smo povečali višino darilnega bona iz 20€ na 30€. Mladostniki, katerih starši so privolili sodelovanje v študiji in ki so tudi sami pokazali interes za sodelovanje v študiji, ko so izpolnjevali zadnji vprašalnik časovne študije, bodo prejeli povabilo k sodelovanju v tej novi študiji na svoj elektronski naslov. Podobno kot pri izvedbi časovne študije vas bomo jeseni 2023 prosili, da vaše učence spomnite na to študijo in jih povabite k sodelovanju, (ki bo potekalo v njihovem prostem času).

Več informacij o študiji je na voljo v brošuri: https://www.projectmimic.eu/sl/adolescents/.

 

Najlepša hvala za vso pomoč.

Veselimo se sodelovanja z vami. Če potrebujete več informacij ali imate kakršna koli vprašanja, smo na voljo.

 

Lep pozdrav,

 

Jasmina Rosič (Doktorska raziskovalka, KU Leuven)

prof. dr. Laura Vandenbosch (Koordinatorka projekta, KU Leuven)