ZIMSKI ŠPORTNI DAN

V petek, 15. 12. 2023, smo učenci predmetne stopnje OŠ Kidričevo hodili, se igrali in se drsali v zimskem športnem dnevu.

Vsi razredi so se udeležili vseh treh dejavnosti. Zaradi velike številčnosti se je vsaka generacija posebej lotila športnih aktivnosti.

K igranju med dvema ognjema in na drsanje so se najprej odpravili učenci 6. in 7. razreda, medtem ko smo se osmošolci in dvetošolci podali na pohod po Njivercah. Obhodili smo celo vas, naredili velik krog in se ob hoji veselo pogovarjali. Prav tako so uživali tudi šestošolci in sedmošolci, ki so se vrteli in švigali na drsalkah.

Ko smo vsi učenci prispeli nazaj v šolo, nas je čakala malica, ki nas je napolnila z novimi močmi in energijo.

Po malici smo se učenci 8. razreda znova preizkusili v igri med dvema ognjema, s katero smo obudili spomine na nižje razrede. Učenci devetega razreda so se zabavali ob drsanju na drsališču, šestošolce in sedmošolce pa je čakal pohod.

Končno je napočil čas, ko smo se tudi osmošolci odpravili na drsališče, saj smo že nestrpno čakali, da bomo lahko tudi mi poplesavali na drsalkah. Medtem so učenci 6. in 7. razreda že počasi hodili proti šoli, devetošolci pa so igrali med dvema ognjema.

Ko smo vsi razredi opravili športne aktivnosti, smo se po kosilu z novimi spomini odpravili domov.

Arandjela Horvat, 8. b

Fotoutrinki