BESEDA UREDNIŠTVA

Naše prehojene stezice po parku prijateljstva vodijo v hram učenosti. To je naša šola, na katero smo zelo ponosni. Živimo kot velika homogena družina, med seboj se dobro poznamo, zato nam nikoli ni dolgčas.

Ker naša šola letos praznuje pomemben jubilej, šestdeset let, smo ji posvetili žlahtni izbor naše poezije in proze.

Od leta 2015 se ponašamo z nazivom Kulturna šola, kar dokazujemo na skoraj vseh umetniških področjih – glasbenih, likovnih, literarnih, v medosebnih odnosih, v skrbi za okolje in še in še …

Dosegamo zavidljive rezultate ustvarjanja naših učencev v slovenskem prostoru in tudi mednarodno se dokazujemo s kulturnimi srečanji, likovnimi in literarnimi natečaji.

In kar je najpomembneje: skrbimo za našo lepo slovensko besedo, zato upamo, da se boste obogatili po mavričnih sledeh naših vsakodnevnih stezic v kraju, ki ponuja otrokom prijazno šolo. V občini, ki je leta 2017 postala Unicefovo otrokom prijazno mesto, v občini, ki zna prisluhniti našim željam.

Naj vas glasilo ponese v naš svet šole, sanj, domišljije, ljubezni, prijateljstva, želja, čarovnij, sreče, veselja, človeka, smeha, skrivnosti, znanja, sočutja, miru, drugačnosti …

V otroški mavrični svet.

MAVRIČNE SLEDI

LITERARNO GLASILO UČENCEV OŠ KIDRIČEVO

OB 60. JUBILEJU ŠOLE

APRIL, 2018